OVD - Ondernemers Vereniging Druten

OVD Kadobonnen

Ben je op zoek naar een eigentijds kado voor een verjaardag, Moederdag, Vaderdag, feest of jubileum? Verras je familieleden, vriend(in), geliefde of collega(s) eens op een leuke manier en geef een OVD Kadobon. Tevens steun je hiermee de lokale ondernemeners op ludieke wijze uit de dorpen Druten, Afferden, Deest, Horssen en Puiflijk!

De OVD heeft in de jaren 90 een systeem van tegoedbonnen in het leven geroepen met als doel het ondersteunen van de lokale economie.
De bonnen worden in de gemeente Druten gekocht en bij de
detailhandelaren in de gemeente weer ingeleverd. De ontvangers van de bonnen kunnen deze bij de OVD inleveren en krijgen op deze manier weer contant geld voor de bonnen.

De tegoedbonnen
De waarde van de OVD kadobonnen kan zijn € 5,- / € 7,50 (tot 2021) / € 10,- / € 15,- en € 20,- (sinds 2022). De waarde van de bonnen wordt via een intern verrekeningssysteem van de OVD gegarandeerd.

Wilt u meer informatie over de OVD Kadobonnen of een groot aantal bestellen voor uw personeel? U kunt het contactformulier invullen of een email sturen naar secretaris@ovd-druten.nl